انواع کاربردهای رشته کادایف

رشته کادایف چیست؟

 

رشته کادایف یکی از انواع خوراکی های رشته ای است که ترکیبات آن شامل آرد گندم یا سمولینا و آب به صورت نوارهای نازک و خشک می باشد. کادایف بسیار به خمیر یوفکا شباهت دارد تنها با این تفاوت که یوفکا به صورت خمیری و ورقه ای بوده اما کادایف به صورت نازک و رشته ای است. استفاده از این نوع رشته ها در ترکیه بسیار متداول بوده و امروزه دراغلب شهرهای ایران به ویژه تبریز مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از انواع کادایف که در تبریز تهیه و استفاده می شود رشته ختایی است که به صورت نواری و تور مشبک می باشد.

این نوع رشته ختایی آذربایجانی معمولا در ماه رمضان در بازار تبریز با استفاده از گردوی خرد شده، دارچین، زنجبیل، پودر گل سرخ، شکر، آب، گلاب و روغن زیتون تهیه می شود. یکی دیگر از انواع آن در گیلان تهیه شده و رشته خوشکار نامیده شده است. انواع دسرهای کادایف با پودینگ، فرنی، شیر و عسل سرو می شود.

 

 

کادایف

 

 

انواع کاربردهای رشته کادایف:

 

  • 1- دسر کادایفی یا کاتایفی که یونانی بوده و با استفاده از رشته ها اشکال مختلف خمیرهای لوله ای و لانه پرنده ای تهیه شده و داخل آنها با استفاده از آجیل خرد شده پر می شود.
  • 2- دسر کادایف ترکی ازشکر، شیر، آرد ذرت، زرده تخم مرغ و گلاب به همراه تل کادایف تهیه شده و با پسته و گردوی خرد شده تزیین شده است.
  • 3- باقلوا عربی که از ترکیب رشته کادایف، شیر و عسل در نبود رشته شعریه استفاده می شود.
  • 4- فه یک دسر پنیری ترکی است که از رشته یا تل کادایف تهیه می گردد. البته این نوع دسر در شام و مصر و فلسطین نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است. طرز تهیه فه که امروزه در کشورهای مختلف خاورمیانه مانند یونان، بالکان، قفقاز و . به صورت سنتی تهیه می شود متفاوت است . اما به طور کلی رشته کادایف ابتدا باید در شربت شیرین و شکری خیسانده شود و در تهیه آن از لایه های پنیر، خامه آجیل استفاده می شود. همانطور که گفته شد با توجه به مناطق مختلف مواد مختلفی استفاده می شود برای مثال پنیر اورفه و پنیر ختای که از شیر خام تهیه می شود متعلق به مناطق خاصی بوده و در همه کشورها وجود ندارد. برای تهیه فه این پنیر را بین دو لایه کادایف مویی قرار می دهند. و با قرار دادن در بشقاب های مسی کوچک پخته می شود و به صورت داغ مصرف می شود.
  • 5- باقلوا ترکیه ای نیز به صورت های مختلف تهیه می شود و این نوع از باقلوا که با رشته کادایف تهیه می شود محبوبیت بسیار زیادی دارد.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پویندگان دانش پروانه بی بال در خیال پرواز رایان طراح پیشروایرانیان رشته های بدون آزمون و ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی Ron روشنگری در سخنان ناب بزرگان آسان ترین روش های مهاجرت به کانادا شمیم بهار کسب درامد اینترنتی Samantha