در این مقاله می خوانید
مواد تشکیل دهنده خمیر یوفکا
طرز نگهداری از خمیر یوفکا
طرز استفاده از خمیر یوفکا
خمیر یوفکا یا خمیر فیلو
خرید خمیر یوفکا آماده
خمیر یوفکا:
یکی از انواع خمیرها برای تهیه غذا، خمیر یوفکا می باشد. ویژگی اصلی این خمیر نازکی و ترد بودن آن است در واقع به قدری نازک است که از یک طرف خمیر طرف دیگرش پیداست. خمیر یوفکا برای تهیه بسیاری از غذاها مانند سمبوسه، باقلوا، پیراشکی، پیتزا، تارت و بورک که غذای معروف ترکیه ای است استفاده می شود. برای استفاده از این خمیر می توان از فر و اجاق گاز استفاده نمود و در مدت زمان کوتاه به یک غذای لذیذ دست یافت. این محصول طرفداران زیادی در کشورهای آسیایی و اروپایی دارد. خمیر یوفکا با اشکال مختلف دایره ای، مثلثی و مستطیلی وجود دارد و هر کدام کاربرد مخصوص به خودشان را دارند که معمولا با قرار دادن مواد میانی ( شامل انواع سبزیجات، گوشت، سوسیس، کالباس، پنیر و .) بر روی خمیر و پیچیدن آن، میتوانیم غذای مورد نظرمان را تهیه کنیم.
مواد تشکیل دهنده خمیر یوفکا:
نگهداری از خمیر یوفکا:
خمیر یوفکا باید در فریزر نگهداری شود، در این صورت برای مدت زمان طولانی می توان از آن استفاده نمود. پس از هربار استفاده می توانید مابقی خمیر یوفکا را مجددا در فریزر قرار دهید. اما باید به دو نکته توجه کنید. اول اینکه خمیرها باید به خوبی پوشانده شوند و در درون کیسه های زیپدار یا نایلون قرار گیرند تا در معرض هوا نباشند. زیرا اگر به آنها هوا برسد باعث خشک شدن و پودر شدن خمیر یوفکا می شود. نکته دوم که باید به آن توجه کنید تحت فشار نبودن خمیر است. با توجه به اینکه خمیر یوفکا از حالت انجماد خارج شده و دوباره فرآیند انجماد انجام می شود بنابراین با در نظر گرفتن شکل پذیری خمیر، باید بر روی سطح صاف و کاملا خوابیده باشد تا از شکسته شدن آن جلوگیری شود. اما اگر خمیر یوفکا شکسته شد آنها را دور نریزید. خمیرهای شکسته نیز برای تزیین شیرینی هایی مانند ناپلئونی و یا گلوله های بستنی استفاده می شود.
طرز استفاده از خمیر یوفکا:
آیا خمیر یوفکا همان خمیر فیلو می باشد؟
هر دو خمیر یوفکا و فیلو برای تهیه انواع شیرینی جات، باقلوا، پیراشکی، سمبوسه، بورک و. مورد استفاده قرار می گیرند و بسیار پرطرفدار هستند. این دو خمیر بسیار نازک بوده و در تهیه آنها از هیچ گونه خمیر مایع یا بکینگ پودر استفاده نمی شود بنابراین بسیار ترد هستند. افراد زیادی تصور می کنند خمیر یوفکا همان خمیر فیلو است و آنها را به جای یکدیگر به کار می برند. اما در واقعیت این دو خمیر باهم متفاوت هستند. خمیر یوفکا ترد تر از خمیر فیلو است. بنابراین در تهیه شیرینی پزی بیشتز از خمیر فیلو استفاده می شود چون نرم تر است. یا اگر بخواهید از خمیر فیلو به جای خمیر یوفکا استفاده کنید باید از چند لایه خمیر استفاده کنید و ما بین خمیرها را به کره آغشته کنید، تا دسر یا غذای شما تردتر شود. تفاوت دیگر خمیر یوفکا و فیلو نحوه آماده سازی آنها برای پخت است. به این صورت که برای استفاده از خمیر یوفکا، بهتر است قبل از ریختن مواد داخل آن، نیمه پخت شود و سپس مورد استفاده قرار بگیرد تا پس از پخت، نگهداری آن آسانتر شود. اما در مورد خمیر فیلو، میتوان آن را به همان صورت خام استفاده کرد و نیازی به نیمه پخت شدن آن قبل از ریختن مواد نیست.
خرید خمیر یوفکا:
انعطاف پذیری و طعم عالی این نان، آشپزی را برای شما لذت بخش میکند. محدودیت برای تزئین خمیر یوفکا و مواد داخل آن وجود ندارد. شما میتوانید به شکل های مختلف آنرا تزئین و با مواد و ترکیبات گوناگون سرخ کنید.جذب کم روغن و لذیذ و راحت الهضم بودن این خمیر به دلیل وجود پروتئین بالا از ویژگیهای منحصر به فرد خمیر یوفکا هومینا است. خمیر یوفکا هومینا در مدلهای مختلف مثلثی، مربعی و گرد به بازار عرضه میشود. شما میتوانید با خرید خمیر یوفکا هومینا از فروشگاه میمذی به راحتی آن را درب منزل خود تحویل بگیرید.
درباره این سایت